Alle onderhoud Gazon & Tuin

perfect onderhouden tuinen

particulier & bedrijven

Philip De Winne

Weststraat 59, 9880 Aalter

0475 34 86 41

info@depelouse.be

BTW BE 841.379.879

Uw Gazon & Tuin

Uw tuin, groot of klein, is even belangrijk als uw huis zelf. Laat de verzorging dan ook over aan een vakman en verwen je gazon met de diensten van een professional. Zo kan u optimaal genieten van een perfect gazon. de Pelouse is gespecialiseerd in het volledige onderhoud van uw gazon en netjes houden van uw bestrating. Op de Pelouse kan u rekenen voor het perfecte onderhoud van uw groene zone. Inbegrepen in prijsofferte: verplaatsingskosten, gebruik van eigen materiaal en afvoeren van alle afval.

Mogelijke werkzaamheden:

 

- Maaien gras / borders net houden

- Verticuteren

- Gazonherstel

- Bladruimen

- Bemesten / bekalken

- Onkruid- en mosbestrijding

- Snoeien

- Onderhoud bestrating

- Afvoeren tuinafval

- ...

Bedrijfstuinen

Uw bedrijfstuin is uw visitekaartje. Samen met uw bedrijfspand is het de eerste indruk die uw bezoekers krijgen. Daarnaast zorgt een verzorgde bedrijfstuin voor een prettige werkomgeving voor uw medewerkers.

de Pelouse is gespecialiseerd in het volledige onderhoud van uw bedrijfstuin en netjes houden van uw bestrating. Op de Pelouse kan u rekenen voor het perfecte onderhoud van uw groene zone.

 

Inbegrepen zijn: prijsofferte, verplaatsingskosten, gebruik van eigen materiaal en afvoeren van alle afval.

Vakantieservice

Vertrek zorgeloos op vakantie en laat uw gras maaien terwijl u op reis bent.

De vakantieservice van de Pelouse biedt uitkomst voor mensen die voor korte of langere period met vakantie zijn of voor het werk in het buitenland vertoeven. de Pelouse, gespecialiseerd in het volledige onderhoud van uw gazon, houdt uw tuin gedurende uw afwezigheid graag verzorgd en in orde. Inbegrepen in prijsofferte: verplaatsingskosten, gebruik van eigen materiaal en afvoer van alle tuinafval. En is niks leuker dan uitgerust van verlof terugkeren in uw piekfijn onderhouden tuin...

 

Zo duurt uw verlof net ietsje langer dan voorzien.

Immo-service

Immo te koop / te huur ?

De eerste indruk is belangrijk: een waarheid die ook geldt voor het verkopen/verhuren van een woning/bedrijfsgebouw. Vergeet het onderhoud van de tuin niet tijdens de periode dat uw vastgoed aangeboden wordt. Potentiƫle klanten zullen een onderhouden tuin zeker waarderen en dit komt de onderhandelingen en prijs zeker ten goede.

de Pelouse zorgt voor een verzorgde en mooie tuin door het gras, volgens afspraak, regelmatig te maaien.

Onderschat ook niet de impact van een verzorgde oprit en terras. Misschien geen slecht idee om deze ook door de Pelouse te laten onderwerpen aan een grondige onkruidverwijderingsbeurt. Dit resulteert zeker in een beter buikgevoel bij mogelijke klanten.

 

Bekijk ook onze poetsdienst voor bedrijven

Het hele jaar door een mooie tuin

 

Wil je ook een tuin die tot in de puntjes in orde is?

Dan ben je bij de Pelouse aan het goede adres. Deskundig tuinonderhoud zorgt er immers voor dat jouw tuin in optimale conditie blijft.

 

Wenst u meer inlichtingen over onze werkwijze en voordelige tarieven, aarzel dan niet en contacteer de Pelouse telefonisch of per mail. Ik kom graag langs om samen uw tuin te bekijken en een werkschema op te stellen.